Kennismaking

In een persoonlijk gesprek wordt de werkwijze uitgelegd en laat ik zien welke voordelen en kostenbesparing u heeft wanneer de hypotheek en/of de verzekeringen via Koning Adviescentrum worden geregeld. Er wordt een berekening gemaakt hoeveel je maximaal mag lenen qua hypotheek en aan de hand van een voorbeeld maak ik een berekening om inzicht te geven in de mogelijkheden. Gratis en vrijblijvend.


Inventarisatie en analyse

In geval van een vervolggesprek breng ik samen met jou de persoonlijke situatie en jouw wensen in kaart en maak ik een gericht klantprofiel en risicoprofiel aan welke nodig is om tot een passend advies te komen.


Advies

Door middel van presentatie van het adviesrapport wordt gericht inzicht gegeven in de voor- en nadelen van de persoonlijke passende mogelijkheden

. Hierin wordt duidelijk welke risico’s verbonden kunnen zijn aan het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Het zal duidelijk worden wat de gevolgen zijn voor de betaalbaarheid van de hypotheek bij pensioen, vroegtijdig overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Daarna bepalen wij samen welke hypotheekconstructie en/of verzekering het beste bij jou past.


Hypotheekofferte + aanvraag verzekeringen

Nadat de definitieve keuze is gemaakt start het aanvraagtraject en wordt de offerte voor de hypotheek- en de verzekeringen aangevraagd. Het spreekt voor zich dat ik alle administratieve zaken uit handen zal nemen tot en met het passeren van de hypotheekakte bij de notaris en de afgifte van de polis.


Nazorg

Nadat de hypotheek en verzekeringen zijn afgesloten gaat de service uiteraard verder en zullen er contact momenten worden gepland. Verder sta ik voor uw vragen klaar, ook in het geval als het even tegen zit.


HET EERSTE ORIENTERENDE GESPREK IS
ALTIJD VRIJBLIJVEND EN GRATIS.

HET EERSTE ORIENTERENDE GESPREK IS
ALTIJD VRIJBLIJVEND EN GRATIS.