Margarethe Koning

Koning Adviescentrum is een onafhankelijk kantoor in Appingedam op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Margarethe Koning is inmiddels jarenlang actief in de particuliere hypotheken- en verzekeringsbranche. Kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Staan voor je klant, weten waar het om draait én gaan voor het beste. Dat is waar ik voor ga. Iedere dag weer!

Om de beste kwaliteit te leveren, heb ik ervoor gekozen om mij als adviseur te specialiseren in hypotheken en verzekeringen. Je kunt bij mij terecht voor een hypotheek bij aankoop van een woning maar ook voor het aanpassen of oversluiten van de hypotheek. Ook voor particuliere verzekeringen zoals de inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en autoverzekeringen ben je bij mij aan het juiste adres.

Als verzekerings- en hypotheekadviseur geef ik persoonlijk advies bij het afsluiten van je hypotheek en jouw verzekering en bemiddel ik tussen jou en de hypotheekverstrekker en/of verzekeraar. Er wordt gekeken welke hypotheek en verzekering het beste past bij jouw situatie en ik zorg dat het hele proces van a tot z in goede banen wordt geleid.

Ik wil graag met je in gesprek! Dat kan bij mij thuis, maar ook bij jou aan de keukentafel. Ook ‘s avonds kunnen we afspreken. Ik pas me aan. Het is belangrijk dat er vertrouwen en een klik is. Het eerste oriënterende gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

Stap voor stap werken we toe naar jouw optimale hypotheek en verzekeringen.


HET EERSTE ORIENTERENDE GESPREK IS
ALTIJD VRIJBLIJVEND EN GRATIS.

HET EERSTE ORIENTERENDE GESPREK IS
ALTIJD VRIJBLIJVEND EN GRATIS.