Verzekeringen

Goed geïnformeerd een verzekering afsluiten.

Je kunt bijna alles verzekeren wat je wil. Maar niet alle verzekeringen zijn noodzakelijk. Wij kijken graag welke verzekeringen voor jou van belang zijn.

Met een goede en passende verzekering bespaar je geld. Waar kun je op letten bij het afsluiten en verlengen van de verzekering? Er is in Nederland een aantal verzekeringen verplicht, zoals een zorgverzekering en een autoverzekering. Daarnaast zijn er verschillende verzekeringen die niet verplicht, maar wel erg verstandig zijn. De belangrijkste verzekeringen zijn:

Aansprakelijkheidsverzekering particulieren, Inboedelverzekering en een woonhuisverzekering als je een eigen huis hebt. Ook een reisverzekering, een rechtsbijstandverzekering en een overlijdensrisicoverzekering dekken belangrijke risico’s af.

Wij kunnen bijna alles op het gebied van particulier verzekeren voor jou regelen. Zo weet je zeker dat de verzekeringen goed geregeld zijn. In eerste instantie onderzoeken wij welke verzekering en welke verzekeringsmaatschappij het beste bij jou past. Wij zorgen er vervolgens voor dat de gewenste verzekeringen worden afgesloten. Maar daarmee houdt onze taak nog niet op. Integendeel.

Er kan een moment komen dat je een beroep moet doen op de door jouw afgesloten verzekering. Bijvoorbeeld als er schade aan de auto komt. Of als je rechtsbijstand nodig hebt.. Ook dan helpen wij jou verder.


HET EERSTE ORIENTERENDE GESPREK IS
ALTIJD VRIJBLIJVEND EN GRATIS.

HET EERSTE ORIENTERENDE GESPREK IS
ALTIJD VRIJBLIJVEND EN GRATIS.