Hypotheek

Mooi wonen..

Het is belangrijk om bij de keuze van de hypotheek niet alleen naar de laagste rente te kijken.

Ieder mens is nu eenmaal verschillend en daardoor is een hypotheek een persoonlijke zaak. De gezinssituatie, de eigen middelen, de verplichtingen, de fiscale positie, de baan, de zekerheden die gewenst zijn en ambities voor de toekomst zijn belangrijke elementen voor de keuze van de hypotheek.

Ons inkomen gaat maandelijks voor een groot deel op aan woonlasten. Natuurlijk willen we deze vaste lasten zo laag mogelijk houden. Door de juiste hypotheekvorm en de meest aantrekkelijke verzekeringen te kiezen is dit te realiseren.

Bij ons kun je terecht voor advies over de verschillende hypotheekvormen en de mogelijkheden. Samen bekijken we welke hypotheek het beste past en bovendien profiteer je nu van een lage rente. Hierdoor worden financiële mogelijkheden gecreëerd om je dromen waar te maken.

Op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of bestaat de wens om de bestaande hypotheek over te sluiten? Neem dan contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Wij adviseren je niet alleen, maar begeleiden de gehele hypotheekaanvraag van a tot z.


HET EERSTE ORIENTERENDE GESPREK IS
ALTIJD VRIJBLIJVEND EN GRATIS.

HET EERSTE ORIENTERENDE GESPREK IS
ALTIJD VRIJBLIJVEND EN GRATIS.